Om oss

Storsjöbygdens Fastighetsförvaltning med kontor i Östersund har sin huvudsakliga marknad inom Jämtlands Län.
Vi tror på att personlig kontakt ger korta ledtider, samt att ett effektivt och strukturerat arbetssätt leder till en trygghet hos dig som kund.

Företaget startades år 2018 av Jimmy Persson som har många års utbildning och erfarenheter inom redovisning- och revisionsbranschen. Att leverera en kvalitativ och seriös produkt till våra kunder är viktigt varav fokus också ligger på den egna kunskapen och kompetensutbildning inom företaget, där de senaste årens fokus legat på utbildningar inom styrelse- fastighet- och det byggtekniska området.

Med snart 10 år i branschen har Jimmy stor erfarenhet av aktiebolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter och strävar alltid för att få en bra och strukturerad dialog med kunden och lägger stor vikt i att kunden skall känna sig trygg med samarbetet.

Genom tidigare och nuvarande uppdrag finns såväl erfarenheter om ledarskap och styrelsearbete varav vi erbjuder styrelsestöd och styrelsetjänster för bostadsrättsföreningar och aktiebolag.

Vårt kontor ligger på Prästgatan 44F i Östersund men är återkommande på plats i våra fjällorter Åre, Vemdalen med omnejd.

Kontakta gärna oss så kommer vi ut till er för en vidare presentation!

Vänligen kontakta oss för att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa er.