Storsjöbygdens Fastighetsförvaltning söker redovisningskonsult

Bolaget är i en expansionsfas och tar steget från att vara enmanskonsult till att anställa, därför kommer du som första anställd vara högst delaktig i företagets utveckling.

Vår kundprofil är främst BRFer och hyresfastigheter men stor del av arbetet kommer att vara traditionell redovisning mot aktiebolag inom regelverken K2 och K3. Vi kommer överens om vilka kunduppdrag som vi arbetar med vilket gör att vi tillsammans med kunden finner en bra arbetsmiljö och ett effektivt arbetssätt. 

Som redovisningskonsult kommer ditt ansvarsområde att vara delvis eller att helt självständigt hantera kunduppdragen med uppbackning inom teamet och andra samarbetspartners. Förutsättningarna kommer att finnas och utbildning- och utvecklingspotentialen är till stor del upp till dig. 

Arbetsuppgifter är: 

  • Löpande redovisning
  • Månatliga avstämningar
  • AGI
  • Moms
  • Löneadministration
  • Budget 
  • Bokslut
  • Årsredovisningar 

Du kommer ha förtroendetid och arbetet utgår från vårt kontor i Östersund men kan ske på distans efter överenskommelse.

Samtliga arbetsverktyg är digitala och vi jobbar främst med redovisningssystemen Fortnox och REAL fastigheter. Vår ambition är att arbeta så digitalt och effektivt som möjligt och att sätta kunden i fokus. Vi lägger stor vikt vid att göra ett bra, professionellt arbete och få nöjda kunder mer än att fokusera på debiteringen.

Din profil: Du har några års erfarenhet av arbete inom revision, redovisning eller ekonomifunktion. Som person är du social, positiv, ansvarstagande och gillar att ha koll på läget. Du har ett ordningsamt och noggrant arbetssätt samt är analytisk och lättlärd. 

Du ska ha relevant högskole-/ universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet, och det är meriterande om du har erfarenhet från redovisning-/revisionsbranschen samt de aktuella redovisningssystemen. 

Placeringsort: Prästgatan 44F, 831 33 Östersund

Tjänstens omfattning: Heltid och tillsvidareanställning med tillämpning av sex månaders provanställning.

Arbetstider: Vardagar och kontorstid med generösa flextider. 

Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt. 

Löner och förmåner: Enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen: Du ansöker genom att skicka in ditt CV och personliga brev till info@sbfforvaltning.se. Sista ansökningstid 2022-08-31. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan snarast möjligt. 

Vid frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta: Jimmy Persson, info@sbfforvaltning.se 070-5576525.